Våre andre sider
VELKOMMEN
Askvoll tinn er et tinnstøperi som ble etablert i Askvoll i Sogn og Fjordane i 1980 og som har flyttet til Krøderen i 1985.

Hvor?
Vi produsere alle våre varer på vårt eget støperi/verksted, så når du kjøper tinn fra Askvoll tinn AS er du garantert et norsk kvalitetsprodukt. Dersom du som forbruker ønsker svar på spørsmål om tinn og våre produkter, er vi behjelpelige så langt vi kan.

Vårt mål
Askvoll Tinn AS har som mål og produsere en kolleksjon støpt tinn med de samme kvalitetsnormer for både utseende og bruksnytte - som vi gjorde i Norge i laugstiden 1685-1830, noe vi mener vi har lykkes med i godt samarbeid med flere museer.

Kolleksjonen vil være i kontinuerlig utvikling og det er lov å komme med forslag og ideer - eller ønsker om nye produkter.

Vi har også utviklet en emballasje som den rette ramme rundt produktene. Til hvert produkt har vi laget en beskrivelse av gjenstanden, alder, hvor den kommer fra osv. både på norsk og engelsk.

Rent tinn?
Vi får ofte spørsmål om rinnet er rent og om gjenstandene kan brukes til mat og drikke. Vårt tinn er fritt for bly, cadium, og andre giftige metaller som dokumenteres gjennom analyserapporter som følger alle våre vareleveringer fra Metallhuset Bergsøe AS, som vi har samarbeider med gjennom mange år.

Forhandlere
Askvoll Tinn AS har fabrikkutsalg, men selger kun gjennom forhandlere. I topp menyen vil du finne en oversikt over alle våre forhandlere, sortert fylkesvis.